Başkan Baran; Şehitlerimize milletçe  çok şey borçluyuz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 15 Temmuz'un kahraman şehidi Ömer Halisdemir’in kardeşi Savaş Halisdemir’i makamında ağırladı. Başkan Baran, “15 Temmuz’da göğsünü hainlere karşı siper eden şehitlerimize çok şey borçluyuz” dedi

 

FETÖ'nün darbe girişimi gecesi darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in kardeşi Savaş Halisdemir, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşini ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Şehidimiz, vatanı için bir dakika bile düşünmeden canını siper etti. Darbenin seyri değişti. Milletçe tüm şehitlerimize çok şey borçluyuz” dedi.

KENDİNİ SİPER ETTİ

15 Temmuz’un Türkiye için bir milat olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Milletin Millî Hâkimiyeti kayıtsız şartsız tahakkuk etmiştir. 249 ‘kahraman’ o gece şehit oldu. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ömer Halisdemir de o kahramanlardan biriydi. Vatanı için bir an bile düşünmeden göğsünü hainlere karşı siper etti. Bunları bu Milet asla unutmayacak” ifadelerini kullandı.


EN İYİSİNİ İSTİYORDU

Ömer Halisdemir’in kardeşi Savaş Halisdemir de karşılamadan dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ederken, “Allah bir daha bize o günleri yaşatmasın. Ağabeyim Ömer, her zaman memleketi için en iyisini isteyen, en güzelini arzu eden bir insandı” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran, ziyaret sonrasında Savaş Halisdemir’e Körfez’in sembolü kiraz maketi takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817