banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN ; SİYASETİMİZİN ÖZÜ,VATANDAŞA HİZMET

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM programları kapsamında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ile birlikte Güney Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Önce mahallenin önde gelenleri ile daha sonra ise kadınlarla bir araya gelen Başkan Baran, 24 Haziran seçimleri hakkında bilgiler aktardı.

KARŞILARINDA DİMDİK DURACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye üzerinde dış güçlerin oyunlar oynadığını, hesaplar yaptığını belirterek, “Tarihte olduğu gibi bu oyunları hep birlikte hareket ederek bozacağız. Selahaddin Eyyubi'nin, Yavuz Sultan Selim'in, Abdülhamit Han'ın torunlarına yakışır şekilde bir olarak, beraber olarak zalimler karşısında dimdik duracağız” dedi.

TÜRKİYE’NİN YILDIZI YÜKSELECEK

"Daha güçlü bir Meclis, daha güçlü bir Hükümet ve demokratik bir siyasete hep birlikte 24 Haziran'da evet diyeceğiz” diyen Başkan İsmail Baran, “Daha çok iş, daha çok yatırımla Türkiye'nin parlayan yıldızını yükselteceğiz. Türkiye, 24 Haziran sonrası muasır medeniyetler yoluna emin adımlarla yürüyecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751