Başkan Baran; "Sizlerin Memnuniyeti  Bizleri Teşvik Ediyor"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kirazlıyalı sahilinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Baran, “Yaptığımız her proje sonrası sizleri mutlu görmek, duanızı almak bizler için her şeyden önemli” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kirazlıyalı sahilinde yapımı devam eden ve yapımına başlanacak olan projeleri yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Baran’a inceleme sırasında Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı. Spor alanlarını ve Kirazlıyalı sahilindeki sosyal tesisleri inceleyen Başkan İsmail Baran, tesisin yenilenmesi talimatı verdi, “Daha modern bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi.

HİZMETE AÇACAĞIZ

Başkan Baran ayrıca sahil kısmına küçük dokunuşlar yapacaklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz sahilimizin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bize tahsis edilen tesisi de yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Sahil bandında küçük dokunuşlar yaparak vatandaşlarımızın daha güzel vakit geçirmesi için olanaklar sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Baran daha sonra bölgede incelemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet etti. Onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Baran, “Sizlerin yapılan ve yapılacak hizmetlerden dolayı memnuniyetini duymak bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran daha sonra bölgede yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi, bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817