banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Baran; "Sizlerin Mutlu Olacağı  Bir Şehir İnşa Ediyoruz"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 35 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve ilk yılında 2 bin 500 öğrencinin eğitim görmeye başladığı Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nde öğrencilerle bir araya geldi. Yerel bir televizyon kanalının röportajı için üniversite kampüsüne giden Başkan İsmail Baran, öğrencilerin daveti üzerinde kantinde onlarla aynı masada oturdu, çay içip sohbet etti. Başkan Baran, öğrencilerin merak ettiği soruları da cevapladı.

KÖRFEZ’İN ELÇİLERİSİNİZ

Üniversite öğrencilerinin Körfez ve kendileri için kıymetli olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’e gelen üniversite öğrencilerini misafir olarak değil, Körfez’in elçisi olarak gördüklerini ifade etti. Başkan Baran, “Dışarıya gittiğinizde Körfez’in elçilerisiniz. Emin olun Körfez’e gelip burada okuyup gidenler bu şehri unutamayacak.

İLİM KENTİ OLACAK

Hereke bölgemizde iki meslek yüksek okulumuz var. Burada bir kampüsümüz oldu. Şimdi iki üniversiteyi daha bölgede hayata geçireceğiz. Hereke bölgemizde ve İlimtepe bölgemizde olacak bu üniversiteler. Körfez’i bir ilim kenti yapma noktasında önemli adımlar atıyoruz. Şu an 2 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü bu kampüste 4 yıl içinde bu sayı 5 bine ulaşacak.

HER PROJEYE AÇIĞIZ

Biz, sizlerden gelen her projeye açığız. İlgili tüm birimlerimizle gençlerin akılcıl ve çözümcül önerilerini önemsiyoruz. Aynı zamanda da gençlerimizin akademik ve teknolojik çalışmalarına da imkanlar ölçüsünde destek sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz. Biz gençlerin içinde yaşamaktan mutlu olduğu bir şehir hayal ediyoruz. Ve bizi en fazla mutlu eden yatırımlar da gençlerimize yaptığımız yatırımlar oluyor” dedi. Başkan Baran daha sonra üniversite öğrenciler ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826