BAŞKAN BARAN, SOSYAL MEDYAYI ETKİN KULLANIYOR
 Belediye Başkanı İsmail Baran, hemen her gün Facebook, Twitter ve İnstagram hesapları üzerinden belediyenin çalışmaları hakkında paylaşımlarda bulunuyor. Son yapılan güncellemelere göre Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Facebook 12 bin 510, Twitter 900, İnstagram’da ise 780 takipçisi bulunuyor.

Sosyal Medya İle Talepler Daha Hızlı Ulaşıp Çözüme Kavuşuyor

Çağın getirdiği en önemli ve etkin iletişim kanallarından biri halini alan sosyal medya, her alanı etkisi altına alıyor. Sosyal medyada paylaşılan herhangi bir bilgi, saniyeler içerisinde milyonlara ulaşabiliyor. Körfez Belediye İsmail Baran’da haber ve etkinliklerini kendi hesaplarından paylaşarak, vatandaşların fikir, öneri ve taleplerine daha hızlı ulaşıp çözüm üretiyor.

Çalışmalar, Etkinlikler ve Duyurular Günlük Olarak Paylaşılıyor

Sosyal medya sayesinde Körfez halkı ile karşılıklı iletişime geçtiklerini söyleyen Başkan Baran, “Facebook, Twitter ve İnstagram’da sadece mesajlarımızı iletmekle kalmıyor, vatandaşlarımızla karşılıklı iletişim kuruyoruz. Onların sosyal medya aracılığıyla bizlere ilettikleri düşüncelerini ve isteklerini dinliyoruz. Aynı zamanda belediye olarak etkinliklerimizi, yapmış olduğumuz çalışmalarımızı, projelerimizi günlük olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Takipçilerimizin İstek ve Düşüncelerine Önem Veriyoruz

Körfez halkının belediye hizmetlerinden ve faaliyetlerinden en hızlı şekilde haberdar olmalarını sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Baran, “Sosyal medya bireylerin, toplumun gündemini, düşüncelerini çok daha kolay bir şekilde takip etmemize imkan tanıyor. Bu bakımdan şahsım ve belediyemiz olarak sosyal medyaya önem vererek, takipçilerimizden gelen istek ve düşünceleri dinleyerek uygulamaya koyuyoruz.” diye konuştu.

Körfez’de İşler Yolunda

Sosyal medyayı en aktif kullanan Belediye Başkanları arasına giren Başkan Baran’ın sosyal medya hesapları şu şekilde, Facebook (www.facebook.com/İsmail-BARAN) Twitter (@ismailbaran41), İnstagram (İsmailbaran41) olarak kullanılıyor.

Yaptığı paylaşımlar ile halkın mesajlarına ve taleplerine anında cevap veren Başkan Baran’ın yapılan işler için ürettiği sloganlar büyük ilgi görüyor. #KörfezdeİşlerYOLUNDA #İşimizGücümüzKörfez #Körfeziçinelele #HerşeyDahaYaşanılabilirBirKörfezİçin gibi hactagler ülke genelinde Facebook ve Twitter’de kullanılıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817