Başkan Baran  Sözünü Tuttu


Altyapı çalışmalarının tamamlanması sonrası üst yapı çalışmalarını başladığı Kışladüzü’nde vatandaşlar, inceleme yapan Başkan Baran’a merdiven isteğini yerine getirdiği için teşekkür etti.

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İSU tarafından alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonrası bölgeye inceleme için gitmiş, yapılacak çalışmaları denetlemişti. Vatandaşların dar sokak için ‘merdiven’ isteği sonrasında ise üst yapı çalışmaları sırasında bu isteklerinin yerine getirileceği sözünü vermişti. Başkan Baran, dün üst yapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı bölgede incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

Başkan İsmail Baran’ı bölgede gören vatandaşlar, verdiği sözü tutmasından dolayı teşekkür için yanına geldi. Vatandaşlar, “Merdiven yapılsın istemiştik, sizde söz vermiştiniz. Gerçekten sözünüzü tuttuğunuz için teşekkür ederiz. Yapılan çalışmalardan memnunuz” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran, asfalt çalışmaları sonrası parke ve kaldırım çalışmalarının yapıldığı bölgedeki çalışmaları yakından inceledi.

 


Vatandaşlar bölgede yapılan çalışmalardan sonra teşekkür etti.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817