banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN STK’LARI MAKAMINDA AĞIRLADI

STK’lardan Başkan Baran’a Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Sivas-Yozgat Akşar Derneği Başkanı Saki Parlak ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette söz alan Körfez Sivas-Yozgat Akşar Derneği Başkanı Saki Parlak bu zamana kadar kültür derneklerine verdiği desteklerden dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.

Baran’a Destek Teşekkürü

Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Murat Göğercin ve yönetim kurulu üyeleri Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a STK’lara göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette konuşma yapan Başkan Baran; “Sivil Toplum Kuruluşlarımızın çalışmalarını daha rahat gerçekleştirebilmeleri için elimizden gelen destekleri sunmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim “dedi. Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Murat Göğerçin ve yönetim kurulu üyeleri Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a Osmanlı Tuğrası Tablosu ve İsmail Baran yazılı plaket takdim etti.

STK’larımızı Önemsiyoruz

Yukarı Hereke Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Başkanı Cevdet Korgan ve yönetim kurulu üyeleri, Hereke ile ilgili projeleri değerlendirmek amacı ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte bir araya geldi. Yukarı Hereke Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Başkanı Cevdet Korgan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Başkan Baran yaptığı konuşmada şu sözlere değindi “ Körfezimizin her bölgesi gibi, Hereke Bölgemizde bizim için çok önemli bir değere sahip. Olabildiğince Hereke bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. İnşallah hep birlikte Herekemiz için, Körfezimiz ’in için güzel projelere imza atacağız. Sunmuş olduğunuz hediye ve nazik ziyaretlerinizden ötürü teşekkür ediyorum. “ dedi.

En Büyük Zenginliğimiz
Başkan Baran’ı Makamında son olarak, Körfez Bayburtlular Derneği Başkanı Savaş Kaya ve beraberinde gelen Meclis Üyeleri Orhan Kansoy ve Murat Yazar ziyarette bulundu. Başkan Baran konuşmasında “ Körfez’de farklı kültürlerden hemşerilerimiz kardeşlik ve barış içerisinde bir arada yaşamaktalar. Kültür dernekleri kent aidiyetinin oluşmasında en büyük zenginliğimiz. Sizlerinde bu alanda göstermiş olduğu hassasiyet ve çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Dernek olarak gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı teşekkür ederim “ dedi.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751