banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran;

Başkan Baran, ‘halka hizmet Hakk'a hizmettir’ düsturuyla durmaksızın hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, projeleri yakından takip ederken, çalışmaların yapıldığı bölgedeki vatandaşlarla da bir araya geldi. Hereke ve Kışladüzü bölgesindeki çalışmalar sırasında ziyaret ettiği her sokakta kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla selamlaşan, talep ve önerilerini alan Başkan Baran, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla mahallenin ihtiyaçları üzerine konuştu.

TEK ARZUMUZ HAYIR DUASI

‘İnsanı yücelt ki devlet yüceltsin’ anlayışı ile proje ürettiklerini ve hizmetlere yön verdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Kapımız ve yüreğimiz sizlere her zaman açık. Belediyeciliği, bize şehri emanet eden Körfezli vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Bizim hemşerilerimizin rızasını ve hayır duasını almaktan başka bir arzumuz yok.

ÜNİVERSİTE TEŞEKKÜRÜ

Körfez’de oturan vatandaşlarımızın hizmetlerimizden duymuş olduğunuz memnuniyet bizleri de mutlu ediyor, çalışma şevkimizi arttırıyor” ifadelerini kullandı. Başkan Baran daha sonra Atalar ve Mimar Sinan Mahallesi’nde de ziyaretlerde bulundu. Hacı Osman Mahallesi’nde de yapımı devam eden üniversitenin bölgeyi canlandıracağını belirten vatandaşlar, proje için teşekkür etti.

 

 

 Başkan Baran, “Kapımız ve yüreğimiz sizlere her zaman açık. Belediyeciliği, bize şehri emanet eden Körfezli vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz” dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751