banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN; " TEK DERDİMİZ HALKA HİZMET"


Başkan Baran, “Biz halka hizmet etmek için gece gündüz çalışan kadrolarız” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Kuzey Mahallesi Teşkilatı’nın İlimtepe’de düzenlediği pikniğe katıldı, partililerle sohbet etti. 24 Haziran seçimlerinde Körfez’den Cumhurbaşkanı’na en güzel desteği sunmak için gece gündüz çalışan teşkilatlara teşekkürlerini tekrar ileten Başkan İsmail Baran, “Şimdi artık önümüzde 2023 hedeflerimiz var. Milletimizin bu hedefler doğrultusunda kararlı bir şekilde yürüyebilmesini sağlayacak olan yine biziz” dedi.

BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Türkiye’nin AK Parti kadroları ile daha da yükseleceğini belirten Başkan Baran, “AK Parti millete tepeden bakan değil milletle birlikte olan halka hizmet etmek için gece gündüz çalışan kadrolara sahiptir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi yerel seçimlerde de ölçümüz, yüzde 50 oranında oya ulaşmaktır. Bunun için yine en büyük görev siz teşkilatlara düşüyor” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826