BAŞKAN BARAN TERTİP KOMİTESİNİ AĞIRLADI
 Turnuvayı bir marka haline getiren tertip komitesi üyelerini ve turnuvaya katılan takımları makam girişinde karşılayarak hoş geldiniz diyen Başkan Baran gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Amacı Dostluk ve Kardeşlik Olan Bir Turnuva Düzenlendi

Petnak Lojistik’i final müsabakasında deviren Kars Akbaba Çerme Köy Derneği yöneticilerini de ayrıca tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Baran, “Yıllardır devam eden bu turnuvamızın devam etmesine adına öncülük yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bugün burada çok güzel bir tablo oluştu. Turnuvanın amacının dostluk ve kardeşlik olduğunu bunun neticesinde bir kez daha görmüş olduk. 4. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvasında mücadele eden takımları ve şampiyon olan takımları canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Futbol Ve Spor Konuşuldu

Sıcak ve samimi şekilde devam eden ziyarette Başkan Baran, futbola olan ilgisini 4. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası Tertip Komite Başkanı Metin Özkan’a aktardı. 4. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvasında final akşamı oynanan mücadele öncesi Şöhretler Karmasının kadrosunda mücadele eden ve 3 gol atan Başkan Baran’ın çok iyi futbol zekâsı olduğunu dile getiren Metin Özkan, “Öncelikle bizleri makamında ağırlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Yıllardır süren gelenekleri en iyi şekilde Körfezlilere yansıması adına gece gündüz çalışan bir belediye başkanımız var. Bizlerde bu başarılı kadroların içerisinde olmaktan son derece mutlu ve onurluyuz. Futbolun ve sporun içerisinde olan bir başkanımız var. O yüzden ilçemizde sporun her dalında başarılar ardı ardına geliyor” dedi.

Daha sonra ziyaret verilen hediyeler ve çekilen toplu resimlerin ardından son buldu.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817