BAŞKAN BARAN, TRABZONLULAR İLE BULUŞTU
 Körfezli Protokolün İlgisi Yoğundu

Körfez Trabzonlular Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Trabzonlular katıldı.

Bizleri Onurlandıran Büyüklerimize Teşekkür Ediyorum

Dernek Başkanı Nurettin Okudan’ın açılış konuşması yaptığı program, oldukça neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Nurettin Okutan, “Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kaymakamımız Dr. Hasan Hüseyin Can toplantımıza katılarak bizi onurlandırdı” Faaliyet dönemi hakkında katılımcılara bilgi veren Dernek Başkanı Nurettin Okudan, derneği en iyi yerlere getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. “Bizleri bugün yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yüreğinizde İnsan Sevgisi Var

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, düzenlenen programdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “STK’lar demokrasinin ilk basamaklarıdır. Eğer işler ve işletilirse, o ülke kazanır. Körfez’de STK’ların çok iyi işlediğini ve çalıştığını görüyorum. STK’larımız ile çeşitli toplantılar gerçekleştiriyoruz. Trabzon, Roma İmparatorluğu’nda eyalet başkentliği yapan, Osmanlı İmparatorluğu’nda şehzade kenti, Cumhuriyet döneminde kuşatılmaz bir kale. Sizler Türkiye’ye bakarken herkesin baktığı pencereden değil, birçok pencereden bakıyorsunuz. Herkesi, hangi siyasi görüşten, mezhepten,  inançtan olursa olsun Anadolu insanının sıcaklığıyla kucaklıyorsunuz. Yüreğinizde insan sevgisi var. Siz değerli hemşerilerimle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Programı düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi sizlerle daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız”  dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817