BAŞKAN BARAN, TRABZONLULARI AĞIRLADI
 Körfez Başkanı İsmail Baran, makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Baran’ın büyük bir misafirperverlikle ağırladığı son ziyaretçileri Kocaeli Trabzonlular Derneği oldu. Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanlığına seçilen Sami Durmuşoğlu ve yeni yönetimi kapıda karşılayan Başkan Baran, dernek yöneticileri ile tek tek selamlaştı.

Durmuşoğlu, “Derneğin Projelerini Anlattı”

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yeni göreve seçilen Başkan Sami Durmuşoğlu ve Başkan Yardımcısı Ümit Kum Başkan Baran’a projelerini anlattı. Körfez Belediye’sinin sosyal bir belediye olduğunun altını çizerek ifade eden Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu, “Körfez Belediyemizin sosyal kültürel faaliyetlerini büyük bir keyif ile izliyoruz ve örnek alıyoruz. Bizimde amacımız zaten bu. Kocaeli’de sosyal ve kültürel faaliyetlerine katkı sunmak ve bütün hemşerilerimizi tek bir çatı altında toplamak” ifadelerini kullandı.

Sivil Toplum Kuruluşlarımızı Önemsiyoruz

Kocaeli’de ve Körfez’de aktif bir şekilde çalışan Kocaeli Trabzonlular Derneğine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Baran, “Aktif ve başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyor, elimden geldiğince sık sık programlarınıza katılma noktasında gayret gösteriyorum. Sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Birlikte çeşitli toplantılar yaparak birçok başarılı çalışmalara imza attık. STK’larımızı toplumun sosyal ilişkileri bakımından bağlarının kuvvetlendiği ve kişisel gelişimlerin yaşandığı bir hareket noktası olarak görüyorum. Ben sizlere nazik ziyaretlerinizden ötürü tekrar teşekkür ediyorum. Yeni yönetiminizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Dursunoğlu, Başkan Baran’a Trabzon’a has yerel kıyafet ve ürünlerden takdim etti.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817