BAŞKAN BARAN, "ÜRETİMDEKİ KALİTEYİ SİZLER ARTTIRACAKSINIZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 1982 yılında mezunu olduğu Körfez Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak okul yönetimi ve öğretmenler ile bir araya gelen Başkan İsmail Baran, daha sonra atölyeleri ziyaret etti. Öğretmenlere önemli bir görev üstlendiklerini belirten Başkan Baran, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi meslek sahibi yapacak olan sizlersiniz. Verdiğiniz emek önemli” ifadelerini kullandı.

EĞİTİMİNİZ ÖNEMLİ

Başkan Baran, daha sonra öğretmenler ile birlikte öğrencilerin eğitim gördüğü ve üretim yaptığı atölyeleri ziyaret etti.1982 yılında mezun olduğu okula her geldiğinde güzel duygular yaşadığını belirten Başkan İsmail Baran, “Meslek liseleri Türkiye’deki üretimi çok daha kaliteli hale getiren ve kalifiye insan kaynağını yetiştiren okullarımızdır. Türkiye’nin üretimde daha ileriye gitmesi için sizlerin en iyi şekilde eğitim alması önemli” dedi.

SİZLER GÖZ BEBEĞİSİNİZ

Meslek liselerinin önem verilmesi gereken okullar olduğunu belirten Başkan Baran, “Sizler bizim ve Türkiye’nin göz bebeği okulunda eğitim gören öğrencilersiniz. Burada hayata sanatkâr yetiştiriliyor. Disiplinli bir eğitim modeliyle yetişen gençler mesleğine uygun iş de bulabiliyor. Hükümetimizin verdiği destek önemli. Bizler de sizlerin eksiklerinizi giderme noktasında her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817