banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran;" Yatırımlar, Devlet ve Millet  İş Birliğinin Bir Göstergesi"

Başkan Baran, yapılan yatırımlar için; “Başlangıcından bitişine kadar devlet, millet ve belediye işbirliğinin tam bir göstergesi” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Atalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti, onların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Baran, ilk olarak Atalar Mahalle Muhtarı Fitnat Gündüz’ü ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan İsmail Baran, bölgedeki yatırımlar hakkında bilgi verdi. Fitnat Gündüz’de mahalle olarak talep ve önerilerini Başkan Baran’a iletti.

SİZLERLE BİRLİKTE YÖN VERİYORUZ

Başkan Baran daha sonra mahallede devam eden yatırımları yerinde gördü, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Söz verdikleri gibi Körfez’de yatırımların tek tek hayata geçtiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bunları gerçekleştirdiğimiz için gerçekten mutluyuz. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerine göre yön verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Üniversitede eğitim başladı. Bölgemiz için sosyal ve ekonomik anlamda büyük canlılık getirecek” dedi.

NOT ALDI, MÜDÜRLERE İLETTİ

Biz ustalığı düzgün yaparsak geleceğimizle endişe etmeyelim. Belediye olarak da bizler bu görevi üstleniyoruz. Yapılan her proje; Başlangıcından bitişine kadar devlet, millet ve belediye işbirliğinin tam bir göstergesi” ifadelerini kullandı. Başkan Baran, vatandaşların taleplerini de not aldı ve ilgili müdürlere ileterek hemen ilgilenilmesi talimatını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751