Başkan Baran Yavuz Erkut’u Ağırladı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 2006 Ocak ayından bu güne kadar TÜPRAŞ Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Yavuz Erkut’u makamında ağırladı.

9 yıldan bu yana Genel Müdürlük görevini başarıyla sürdüren Yavuz Erkut’un yılsonu itibarıyla yaş haddinden emekli olacak. Bu çerçevede yılsonu emekli olacak olan Yavuz Erkut Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kapıda karşılaması üzerine başlayan ziyaret sıcak ve samimi bir şekilde edilen karşılıklı sohbetler ile devam etti.

Başarılar Diliyorum

Belediye Başkanı İsmail Baran gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizin en önemli sanayi kuruluşlarından birisi Tüpraş’tır. 9 yıldır Tüpraş için önemli çalışmaları olan Yavuz Erkut’un bu ziyareti belediyemize ve şahsıma onur vermiştir. Yavuz Erkut beyefendi ile aynı ilçenin içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Tüpraş Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Yavuz Erkut’a bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Körfez’de Güzel Projelerin İçerisinde Bulunduk

Yavuz Erkut “Tüpraş’ın Koç Topluluğu’na devrinin ardından 2006 Ocak ayından bu yana Tüpraş Genel Müdürlüğü görevini yürütüyorum. Körfez’de uzun yıllar bulundum ve sizlerle birlikte güzel projelerin içerisinde yer aldık. Bu süre zarfında sizlerle birlikte çalışmaktan onur duydum. Sıcak karşılamanız ve samimi sohbetiniz için sizlere ve çalışanlarınıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817