Başkan Baran Yeni Yapılan Fatih İlkokulunu İnceledi
 Körfez’de yürütülen eğitim çalışmalarına büyük destek veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’deki okulların eğitim çalışmalarının iyileştirilmesi amacıyla belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

Körfez’de sürdürülen her türlü eğitim öğretim çalışmasını yakından takip eden ve eğitime verdiği yüzde yüz destekle dikkatleri üzerine çeken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de yeni yapılan ve kısa bir süre sonra açılacak olan Fatih İlkokulunda bir takım incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Mustafa Kurtuluş ve Güney Mahallesi Muhtarı Yakup Koçver’den çeşitli bilgiler alan Başkan Baran okulda gerçekleştirilen çalışmalarla kaliteli bir eğitim verecek düzeye ulaştığını ifade etti.

Başkan Baran Sınıfları Teker Teker İnceledi

Mart ayının ilk haftası açılması planlanan Fatih İlkokulunda öğrenciler için her detayhayata geçirildi. Sınıfları teker teker gezerek çalışmaları takip eden Başkan Baran, çalışanlar ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Eğitimde başlattığı yeni akımla öğrencileri son teknolojik metaryellerle tanıştıran Başkan Baran, eğitime dair çeşitli projeler hazırladıklarını ifade etti. Başlatılan e-dershane uygulamasıyla ülke genelinde dikkatleri üzerine çeken Belediye Başkanı İsmail Baran, bu uygulama sayesinde birçok öğrencinin ve öğretmenin çalışmalarında büyük bir kolaylık sağlamıştı.

Her türlü Desteği Veriyoruz

Körfez Belediyesi olarak eğitim ve öğretime her türlü desteği verdiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, "Öğrencilerimizin okullarda aldıkları eğitim kadar okulların fiziki özellikleri de çok önemli. Bu nedenle okullarda öğrencilere en rahat biçimde hareket alanı sağlanması için koridor genişliği ve bahçedeki oyun alanları gibi tüm ayrıntılar titizlikle düşünülmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her şeyin en iyisini yapmak ve böylece onlara en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz.

Okulların fiziksel koşullarının iyileştirilmesi anlamında Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünegerekli her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Baran, “Eğitim bizim en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Bu anlamda imkânlarımız doğrultusunda eğitime destek vermek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin gelecek hedeflerine daha güçlü ilerlemesi için eğitime hep destek, tam destek veriyoruz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817