banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran; "Yepyeni Umutlar ve Beklentilerle 2019 Yılına Giriyoruz"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. 2018’i geride bıraktıklarını ve 2019’da da Körfez’i geliştirirken güzelleştirecek projeleri hayata geçirmeyi devam ettireceklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2019 yılına giriyoruz. Bizler için ‘yeni yıl’, ‘yeni projeler’ demektir.

VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK

Göreve gelirken Körfez için söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçirdik. 150 milyon liralık proje sözü vermişken; 450 milyon liralık projeyi Körfezlilerimizin hizmetine sunduk. Bölge için ‘hayal’ denilen üniversite binamızdaki kampüsümüzü hizmete açtık ve binlerce öğrenci kampüste eğitim görüyor. Sarnıç Han ve İlimtepe Kültür Merkezi’nde de sona doğru gelindi ve kısa süre içerisinde açılışlarını gerçekleştireceğiz.

BİRÇOK YATIRIM HAYATA GEÇTİ

2018 yılında tarihten eğitime, spordan kültüre kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Hereke Kalesi, Taşköprü, Kuşçalı Telgrafhanesi ve Sultan Abdulaziz’in Av Köşkü gibi tarihi projeler ile Körfez’de bir tarih koridoru oluştururken, 30 milyon liralık spor tesisi yatırımı ile Körfez’i aynı zamanda ‘Sporun Başkenti’ sloganına layık bir ilçe konumuna getirmeyi hedefliyoruz. Gençlerimizi spor ile geleceğe hazırlarken, üniversite öğrencilerimize yönelik eğitim katkı payı vermeyi bu yıl da sürdüreceğiz.

BERTARAF ETTİK

Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları da birlik ve beraberliğimiz ile bertaraf ettik. Ekonomik saldırıyı topyekûn mücadele ile atlattık, Türkiye’nin ulusal güvenliğini tehdit eden unsurlara da göz açtırmadık. İnanıyorum ki 2019 yılında sürdüreceğimiz birlik ve beraberlik, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara fırsat vermeyecek, 2023 hedeflerine millet olarak emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bu vesileyle 2019 yılının Körfez’e, ülkemize, milletimiz ve İslam Âlemi'ne hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751