banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN YÜZME HAVUZUNU ZİYARET ETTİ
 Körfez Sosyal Donatı Alanlarını Genişletiyor

Genç, yaşlı, çocuk her kesime hitap eden Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, çocuk grupları ve yetişkinlerden oluşan geniş kullanıcı yelpazesiyle her geçen hizmet kalitesini bir üst seviyeye çıkartıyor. Körfez’in daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent olması için spor, sağlık, eğitim ve kültür tesisleri gibi sosyal donatı alanlarını hayata geçiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yüzme havuzunu ziyaret ederek yüzme öğrenen minik çocuklarla eğlenceli dakikalar geçirdi.

Minik Yüzücüler Başkan Baran’a Büyük İlgi Gösterdi

Yüzme havuzunda profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme öğrenen çocukların yanına giden Belediye Başkanı İsmail Baran, minik kulaçlara memnuniyetlerini sorarak, tribünde çocuklarını izlemeye gelen ailelerle de kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Körfez’in uzun süredir böyle bir hizmeti hak ettiğini ve bu hizmeti veren Belediye Başkanı İsmail Baran’a aileler büyük ilgi gösterdi. İlçeyi kalkındırma adına modern yapılar inşa eden Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden veliler ve minik yüzücüler Başkan Baran’la bol bol hatıra fotoğrafları çekildiler.

Başkan Baran, “Gücümüzü, Enerjimizi Sizden Alıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gücümüzü, enerjimizi sizden alıyoruz. Siz bizlere güvendiniz, sahip çıktınız biz de sizlere gece gündüz hizmet edeceğiz. Parkından, yolundan, spor alanlarından tutun da her ne ihtiyaç varsa yapmaya devam edeceğiz" dedi. Sporun çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Baran, "Spor yapmak insanlara huzur verir. Yeni arkadaşlıklar dostluklar kurulur. İnşallah başka sportif faaliyetlerde de beraber olacağız" diye konuştu. Körfez Belediyesi olarak şu anda birçok spor branşında spor yaptırdıklarına işaret eden Başkan Baran, "Çocuklarımızı, evlatlarımızı, gençlerimizi spor yapmak için yönlendirin. Spor yapan ruh ve beden anlamında sağlıklı olur. Sporda yere düşmekte vardır ayağa kalkmakta. Hayatın ta kendisidir spor" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751