Başkan Baran Yüzük  Taktı, Sonra Nikah Kıydı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonunun büyük kısmını yine gençlere ayırdı, ‘bir ömür için evet’ diyecek olanların o mutlu anlarına ortak oldu. Başkan İsmail Baran, ilk olarak Körfez’in tanınan simalarından Ahmet Bayraktar’ın kızı Neslihan ile Aykut çiftinin nişan merasimine katıldı. Burada aile yakınları ile sohbet eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mutluluklar dileyerek genç çiftin nişan yüzüklerini kesti.

EVLİLİK CÜZDAN GELİNE

Başkan İsmail Baran daha sonra Körfezli gençlerin en mutlu olan nikah merasimlerine katıldı ve bazı çiftlerin de nikahını kıydı. Başkan Baran, Tuğba ile Cenk çiftinin de nikahını kıydı ve onlara bir ömür mutluluklar diledi. Başkan İsmail Baran, evlilik cüzdanlarını gelin hanıma takdim ederken, damada da ‘itaat et, rahat et’ tavsiyesinde bulundu. Genç çiftlere ayrıca Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817