Başkan Baran’a Esnaf Teşekkürü
 Körfez Belediyesinin esnafın talepleri doğrultusunda Ağadere Caddesinde yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyet duyan çarşı esnafı adın Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Yapılan Değerlendirmeler Sonucu Çalışmalar Başlamıştı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yapılan anket çalışmasıyla ve gerçekleştirdiği toplantılarla Ağadere Caddesindeki esnafın istek ve taleplerini değerlendirdi. Yapılan anket sonuçları ve gerçekleşen toplantılarda esnafın en çok üzerinde durduğu konu Ağadere Caddesi asfaltlama çalışmasıydı.

Bir Gece Ansızın Çalışma Başlatılmıştı

Esnafın taleplerini hiç zaman kaybetmeden yerine getiren Belediye Başkanı İsmail Baran bir gece ansızın Ağadere Caddesinde çalışma başlattı. Başlatılan çalışma ile Ağadere Caddesi bir günde asfaltlanıp halkın hizmetine açılmıştı. Yapılan çalışma doğrultusunda halkın büyük bir beğenisini ve takdirini kazanan Belediye Başkanı İsmail Baran’a Ağadere Esnafı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ağadere Caddesi Esnafı Çok Memnun

Esnafla her zaman iç içe olan Başkan Baran’a teşekkür den Ağadere esnafı adına konuşan Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk şunları ifade etti, “Sizi bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yapacağınız çalışmalarda da size ve ekibinize başarılar diliyoruz. Kısa bir süre içerisinde yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar net bir şekilde gözüküyor. Sadece Ağadere caddesinde değil Körfezin çeşitli noktalarında başarılı projeler başlatıldı. Bu tüm vatandaşları mutlu ve memnun ediyor” dedi.

Körfez Artık Daha Yaşanan Bir Şehir Haline Geliyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı İsmailBaran ise, “Körfez halkı ve esnafına daha iyi hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Körfez artık daha yaşanan bir şehir haline geliyor. Körfezin bu hale gelmesi beni son derece mutlu ediyor. Esnafımız ve halkımız için bundan sonraki süreçte de en güzel çalışmaları yerine getireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817