Başkan Baran’a hemşehri ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ilk konukları AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Özcan ve AK Parti Artvin Şavşat İlçe Başkanı Sedat Demir oldu. Oldukça samimi geçen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Baran’ın daha sonraki konukları ise Artvin Şavşat Demirci Köyü Dost ve Akraba Kaynaşma Platformu Başkanı Nurettin Kılıç ve Başkan Yardımcısı Remzi Demirer oldu.

BİZİM ZENGİNLİĞİMİZ

Kılıç ve Demirer’e yapacakları çalışmalarda başarılar dileyen Başkan İsmail Baran, “Hemşeri derneklerimiz bizim için önemli. Tüm bu farklı kültürler, farklı hayat tarzları, gelenek ve görenekler, bizim zenginliğimizdir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daim eylesin" ifadelerini kullandı. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817