Başkan Baran’dan Çifte Açılış
 Her fırsatta halkın yanında olan ve Körfez’in gelişmesi, kalkınması adına gece gündüz çalışarak Körfez’e yeni işletmeler kazandıran Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez’in en işlek caddelerinden olan Tuğrul Caddesinde iki yeni iş yeri açılışı gerçekleştirdi.

Körfez’de iki yeni iş daha yeri hizmete girdi. Her açılan iş yeri ilçenin kalkınmasında ve büyümesinde önemli katkı sağlamaktadır, diyen Belediye Başkanı İsmail Baran Tuğrul Caddesinde iki yeni işletmenin açılışını Kocaeli Vali Yardımcısı Fecri Fikret Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yahya Öztürk ve çok sayıda vatandaşla birlikte gerçekleşti.

Körfez Her Geçen Gün Büyümeye Devam Ediyor

İlk olarak Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisinin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, işletme sahibi Ali Can Polat’ı kutlayarak hayırlı olsun dileklerini iletti. İşletmeyi gezen ve çok beğenen Başkan Baran, “Körfez her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bunun en büyük göstergesi bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz büyük ve modern iş yerlerimizdir” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, “Yeni Açılan İş Yerlerimiz Ekonomiye Büyük Katkı Sağlamaktadır”

Daha sonra Kocaeli Vali Yardımcısı Fecri Fikret Çelik ile birlikte Kardeşler Kasabının açılışına geçerek birlikte açılış kurdelesini dualarla kestiler. İşletme sahibi Tahir Gelturan ile birlikte bir süre sohbet eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Gönül köprülerini sağlamlaştırarak hep birlikte önemli hizmetlerin gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da esnafımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Baran, yeni açılan her iş yerlerinin ilçenin ekonomik alanda büyümesi ve istihdama katkı anlamında artı değer kazandırdığını belirterek yeni iş yerlerinin sahiplerine hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817