BAŞKAN BARAN’DAN DEV TRANSFERLER
Haber : Burhan Yarar/KOCAELİ

 Spora ve Sporcuya verdiği önemle bilinen  Başkan Baran, önümüzdeki günlerde Körfez Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde açılacak olan Taekvando bölümü için Uzak doğu Sporları duayeni Uluslararası Hakem, Kick Boks Merkez Hakem komitesi üyesi, Taekvando Milli antrenörü Aşkın Kahveci’yi akademi bünyesine katmaya hazırlanıyor. Oğlu Avrupa ve Dünya Şampiyonu Taşkın Kahveci ile beraber Körfez Belediye Spor Taekvando bölümünü çalıştıracak olan Aşkın Kahveci önceki gün Başkan Baran'ın Spor Danışmanı ve Kick boks Antrenörü Uğur İhsan Yaman ile bir süre görüştü.

Körfez Belediye Başkan yardımcısı İsa Taş ile görüşen Kahveci, daha sonra Spor Danışmanı Metin Özkan ile beraber yeniden faaliyete geçirdiği Kapalı Spor  Salonunda incelemelerde bulundular. Aşkın Kahveci ve Taşkın Kahveci’nin önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor. 


Bu transferlerle Körfez Belediyesi’nin Uluslararası Şampiyonalarda derece alması bekleniyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817