Başkan Baran’dan  Hacılara Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kutsal topraklara giderek hacı olan hemşehrilerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunuyor. Bu yıl kutsal topraklara giden Körfezli hemşehrilerini ziyaret eden Başkan Baran, Allah kabul etsin dileğini ilettikten sonra hemşerilerinden manevi duygularını ve hac deneyimlerini dinledi.

HUZUR BULUYORUZ

Başkan Baran, son olarak hac vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Hacı Halil Aydın’ı hanesinde ziyaret etti. Karşılıklı sohbetin yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Baran, Hacılarımızla bir araya gelip, orada yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymışız gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, 'hayırlı olsun' dileklerimizi ifade ediyoruz” dedi. Ziyaretlerde hacılar tarafından misafirlerine hurma, zemzem suyu ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817