banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran’dan İstanbul Çıkarması
 EMLAK DAİRE BAŞKANLIĞINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran hayırlı olsun ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Baran sadece Körfez’de ve Kocaeli’de değil, Marmara bölgesinde bulunan Daire Başkanlıklarıyla da bağlarını kuvvetlendirmeyi sürdürüyor. Bu bağlamda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İstanbul Emlak Daire Başkanlığına atanan Adil Karaismailoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Baran; “Yeni göreviniz şahsınıza, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın “ dedi. İstanbul Emlak Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu'na hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.  Ziyaret esnasında İsmail Baran Adil Karaismailoğlu’na Körfez’i temsil eden kiraz plaketini takdim etti.



KÖRFEZ BELEDİYESİ VE TOKİ BULUŞMASI

Marmara’nın incisi olan Körfez hak ettiği değere Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın özverili çalışmaları sonucu her geçen gün farklı projeler ile kavuşuyor. İlimtepe bölgesinde 200 dönüm üzerine yapılması planlanan konutlar için Körfez Belediyesi geçtiğimiz aylarda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile tapu devirleri konusunda anlaşmıştı. Bu çerçevede Birçok yeniliği, kaliteli hizmet ve projeyi İlçe’ye kazandıran Başkan Baran, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik'i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret esnasında Körfez’e kazandırılacak TOKİ projesi ile ilgili istişareler yapıldı. TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, nazik ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkürlerini ifade etti.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Mehmet Özçelik’e Kentin simgesi olan kiraz plaketini hediye etti.


VADİ İSTANBUL PROJESİNİ İNCELEDİ
Başkan Baran son olarak geleceğin İstanbul’u olarak bilinen Vadi İstanbul projesini, proje koordinatörü Bekir Kılıç ile birlikte inceledi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a, Başkan yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu’da eşlik etti.
Proje Koordinatörü Bekir Kılıç, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a proje hakkında çeşitli bilgiler aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751