Başkan Baran’dan ‘moral’ ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hem proje incelemeleri sırasında hem de SKM çalışmaları kapsamında gittiği mahallelerde hasta ve yaşlılara ayrı bir önem gösteriyor. Hastanelerde tedavileri tamamlanan ve evlerinde dinlenen hastaları tek tek ziyaret eden ve onlarla sohbet eden Başkan İsmail Baran, geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Başkan Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte; Yukarı Hereke Mahallesi’ndeki çalışmalar sırasında Yahya Ergön’ü evinde ziyaret etti. Hafta içinde de Milletvekili İlyas Şeker’in de katıldığı ziyaretler kapsamında; Körfez Belediye Meclis Üyesi Yusuf Baki’ye de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

BİRAZ MORAL OLDUYSAK NE MULTU

Başkan İsmail Baran, “Hasta vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hal hatırlarını sorduk. Ziyaretlerimizle onlara bir nebze de olsa moral verebildiysek bu bizim için en büyük mutluluk. Ramazan-ı Şerif hürmetine tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817