BAŞKAN BARAN’DAN TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 171. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
 Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, milli birlik ve beraberliğin yanı sıra vatandaşların can ve malını koruyan Türk Polis Teşkilatı'nın kutsal bir görev ifa ettiğini söyledi.

Başkan Baran, mesajında; "Ülkede dirlik ve düzenin sürekli kılınması için fedakarca görev yapan Emniyet Teşkilatımız,171 yıllık engin deneyimi ile demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının sağlanması gibi önemli görevler üstlenen en köklü kurumlarımız arasındadır. Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkanlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ve düşüncesiyle hoşgörü ve nezaket çerçevesinde sunulan asayiş ve emniyet hizmetlerinde elde ettiği başarılar tüm dünyada örnek olarak gösterilmektedir.”

Türk Polis Teşkilatı'nın toplumun huzur ve emniyet bekçisi olduğunu vurgulayan Başkan Baran, "Türk Polis Teşkilatı bünyesinde azimle ve fedakarca görev yapan tüm polislerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, kutsal vazifeleri uğruna şahadet şerbeti içen şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve ailelerine ise uzun ömürler diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817