banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN’DAN VATANDAŞ MESAİSİ

CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ziyaretlerinin ilk durağı Çamlıtepe Mahallesi oldu. Başkan İsmail Baran, Kemal Sadi Şirin Cami’nde bulunan vatandaşlarla öğle namazı öncesi selamlaşarak çay eşliğinde sohbet etti. Bölgede devam eden asfalt çalışmalarını da yakından takip eden Başkan Baran, çalışanlara kolaylıklar diledi.

ESNAFIMIZI ÖNEMSİYORUZ
Körfez halkıyla sık sık bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros Mahallesi ve Atalar Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek hem bayramlarını tebrik etti hem de hayırlı kazançlar diledi. Yaptığı ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Baran,”Körfez ilçemizde vatandaşlarımıza hizmet veren esnaflarımızı önemsiyoruz. Kentimizi hep birlikte kalkındırarak, ekonomimize, ülkemize destek veriyoruz. Ben bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN BARAN, KÖRFEZ’İ KÖRFEZLİLERLE BİRLİKTE YÖNETİYOR

Körfez’i Körfezlilerle yöneteceğiz anlayışı ile yola çıkan Başkan Baran, kent genelinde sürdürülen çalışmaları ve yatırımları Körfez’in sahibi olan esnaf ve vatandaşlarla istişare ederek gerçekleştiriyor. Bu çerçevede Körfez halkı ve esnafı sadece bir gün değil her gün halkın yanlarında olan Başkan İsmail Baran’ın yaptığı ziyaretlerin Körfez’in kalkınmasına ve gelişmesine önemli bir katkı sunduğunun altını çizdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826