Başkan Baran’dan Yaşlılara Büyük Vefa
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ve huzur evinde ziyaret etti.

Körfez Belediyesi, yaşlılara verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Her fırsatta Körfez halkının yanında olan ve yapmış olduğu nokta ziyaretler ile Körfez halkının gönlünde taht kuran Belediye Başkanı İsmail Baran, yine çok duyarlı bir hareket gerçekleştirdi.Daha önce birçok etkinlikle yaşlıların yanında olan ve her zaman destek veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yaşlıları evlerinde ve huzur evinde ziyaret etti. Yaşlılar Haftası kutlamaları çerçevesinde Körfez’de yaşayan 80 yaşındaki Ali ve Binnaz çiftini evlerinde ziyaret eden Başkan Baran, Yaşlılarla sohbet ederek gönüllülerini aldı, yaşlılara 'iyi ki varsınız, bizimlesiniz' diyerek ellerini öptü.

Yaşlılar Yılların Getirmiş Olduğu Tecrübeleri Başkan Baran ile Paylaştılar

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ali ve Binnaz çifti 60 yıldır aynı yastığa baş koyduklarını ifade etti. Esentepe Mahallesinde gerçekleşen ziyarete Başkan Baran’a mahalle muhtarı Muhlis Soydaş, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık eşlik etti. 80 yaşındaki Ali ve Binnaz çifti Başkan Baran’ın kendilerini ziyaret geldiklerini duyduklarında çok heyecanlandıklarını ve sevindiklerini ifade etti. Yılların getirmiş olduğu tecrübeleri ve anılarını Başkan Baran ve beraberindekilere paylaşan yaşlılar, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Başkan Baran “Kültürümüzde Yaşlıya Hürmet Etmek Vardır”

Birgün herkesin yaşlanacağını bunun hayat kuralı olduğunu dile getiren Başkan Baran, “Hepimizin ortak anlayışı insan olmaktır. Yaşlı insanlarımıza gösterdiğimiz saygı, sevgi, hoşgörü onlara olan minnet borcumuzdur. Yaşlılarımızı sadece bu hafta içinde değil her zaman hatırlamalı, sık sık ziyaret etmeliyiz. Onların hayat tecrübeleri bizler için çok önemli. Kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır. Onlara gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimiz arasındadır” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817