Başkan Baran’dan Zabıta Teşkilatına Teşekkür

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası nedeniyle Belediye’de zabıta birimini ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Belediyemizin en önemli birimlerinden olan zabıta ekiplerimiz, gece, gündüz demeden günün 24 saati ilçemiz için önemli görevleri yerine getiriyorlar. Mesai gözetmeksizin çalışan tüm arkadaşlarımızın, 190 yıllık bu büyük teşkilatın, Zabıta Haftası’nı kutluyor, tüm zabıta personelimizin bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum’’ dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran zabıta biriminde çalışanlara kolaylıklar diledi. Daha sonra Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya ile birlikte çalışanlara teşekkür eden Başkan Baran Körfez Belediyesi’nin her yönü ile örnek, tecrübeli bir zabıta teşkilatına sahip olduğunu belirtti. Mehmet Gökkaya ise, 7 gün 24 saat görev yapmaya devam ettiklerini, her zaman için halka hizmet etmeyi esas aldıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817