Başkan Baran’ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baran, tarihimizde Kurtuluş Savaşı sonucunda elde edilen zaferlerde şehitlerin kanları kadar, gazilerin fedakârlık ve azimlerinin de büyük önem taşıdığını kaydetti. Başkan Baran mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Tarihi, savaş meydanlarında kahramanlıklarla geçen bir milletin evlatları olarak, kutsal değerlerimiz adına verilen mücadelemizde, ulaşabileceğimiz en şerefli mertebelerden biri şüphesiz gazilik ve şehitlik mertebeleridir. canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi ve bu uğurda kahramanca mücadele ederek yaralanan gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ülkemizin ve milletimizin, bugün, bağımsız bir şekilde tarih sahnesinde yer alması, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin eseridir.

"GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR"

Vatanın bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü ve ebedi varlığını korumak, milletin birlik, beraberlik, barış ve huzuru için gözlerini kırpmadan, canları pahasına cepheden cepheye koşan bu uğurda şehit olmayı göze alan gaziler başımızın tacıdır.

Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize şahsiyetlerine yakışır hayat şartlarını sunmak ortak sorumluluğumuzdur. Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken, hayatta olan gazilerimizi de minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyor, aileleriyle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817