banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN’IN 23 NİSAN MESAJI
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Baran mesajında “Milli iradenin temsil edildiği TBMM’nin açılışının ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız.

Topraklarımızın işgal altında olduğu, bağımsızlığımızın tehlikeye girdiği zor bir dönemde, milletin kendi kaderine el koyduğu 23 Nisan 1920, tarihimizde önemli bir dönüm noktasıdır. Bugün bir kez daha bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlama mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki, yarınlarımızı temsil eden çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle, geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye’nin barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.

Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. Çocuklarımızın özgür düşünceli, sorgulayan, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu vesileyle geleceğin Körfez’ini ve Türkiye’sini emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751