banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran’ın Ramazan Bayramı Mesajı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

 Bayramların toplumları birbirine kaynaştıran, birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularını pekiştiren anlamlı günler olduğuna dikkat çeken Başkan Baran mesajında şu ifadelere yer verdi; “Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan boyunca toplumun tüm kesimlerinden konuklarımızı ağırladığımız iftar sofralarında sadece aynı aşı değil, komşuluğun sıcaklığı ve samimiyetini de birlikte tattık.  Tüm mahallelerde düzenlediğimiz iftar programlarına katılarak sofralarımızı güzelleştiren siz değerli ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum. Ramazan boyunca sergilediğimiz dayanışma, kardeşlik ve birlikteliğin daim olmasını temenni ediyorum.

 Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Günlük yaşantımızın yoğun temposu arasında dostlarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi arama fırsatı bulamayan bizlere bir nebze de olsa bu imkanı sunan bayramlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeliyiz.

 Mübarek Ramazan ayında Suriye, Irak ve Filistin'de Müslüman kardeşlerimizin gördüğü zulüm ve ölümlerden dolayı bayrama buruk bir sevinçle giriyoruz. Dünyanın çeşitli bölgelerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken tüm kardeşlerimizin acıları bizlerinde acısıdır. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan tüm İslam alemi için dua edip, hayatını kaybedenler için rahmet diliyorum.

Bu duygularla başta Körfezli hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; zulümlerin son bulması ümidiyle tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751