banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN:MUHTARLARIMIZ, DEMOKRASİNİN BEŞİĞİDİR.
 ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Körfez’de birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran hizmet için muhtarlarla bir araya gelerek istek ve yapılması gerekenleri dinledi.

İstek ve Talepler Masaya Yatırıldı

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Muhtarlarla Bilgilendirme Toplantısı, Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında yapıldı. Mevcut faaliyetler değerlendirilip, yaz sezonu öncesinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Nisan ayı muhtarlar toplantısında muhtarlar ile görüş alışverişinde bulunarak taleplerin ve ihtiyaçların çözümü masaya yatırıldı. Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinin sorunlarını anlatırken Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. 

Muhtarlarımız, Demokrasinin Beşiğidir

Tütünçiftlik sahilde bulunan Kasr-ı Çakır’da gerçekleşen istişare toplantısında Başkan Baran, mahalle muhtarlarına şöyle seslendi, “Sizler bizim gözümüz, kulağımız, kalbimiz ve vicdanımız bulunduğunuz bölgede bizim temsilcimiz durumundasınız.” Dedi. Başkan Baran, “Seçimle gelen siz muhtarlarımız, demokrasinin beşiğisiniz. Muhtarlık sisteminin dünyada sadece Türkiye'de uygulandığını ve yerel yönetimlerde çok etkili olduğunu biliyoruz. Yapacağımız her hizmette muhtarların büyük katkısı olacağına inancımız sonsuzdur. Bu nedenle sizlerle sık sık paylaşımda bulunmak istiyoruz. Bizlere yön verip bilgilendirecek olan sizlersiniz.” Şeklinde konuştu.

Daha sonra muhtarların dilek ve temennilerini dinleyen Başkan Baran, beraberinde bulunan Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerine muhtarların kendilerine ilettiği talepler için çeşitli talimatlar verdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751