Başkan, bir günde altı köyde inceleme yaptı
 Kandıra'nın Duraçali, Babaköy, Duraklı, Özbey, Esentepe ve Kanatlar köylerinde inceleme yapan Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu'na, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder'in yanı sıra Kandıra Belediyesi meclis üyeleri de eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu köylülere, "Biz her zaman yanınızda olduk, yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

KÖYLERDE BAŞKANA BÜYÜK İLGİ

 

Kent genelinde köy programlarına önem vererek milletin efendisinin ayağına giden Başkan Karaosmanoğlu, bir günde Kandıra'nın altı köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu, " Hizmetlerimizin karşılığında köylü kardeşlerimin yüzünde ki gülümsemeyi gördükçe bizde mutlu oluyoruz. Elbette köylerde yapacağımız daha işler var. Bunları da tamamlayarak köylü kardeşlerimizin hayatlarını daha konforlu biçimde sürdürmelerini arzu ediyorum" açıklamasını yaptı.

 

KÖYLERDE HEDEFİMİZ 2023

 

İlk ziyaretini Duraçali'ye yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, günü geç saatlerde Kanatlar köyünde ki vatandaşlarımızı dinleyerek tamamladı. Köylerde vatandaşlarla bir araya gelen, sorunlarına çözüm bulmak için anında talimat veren Başkan Karaosmanoğlu, " Bizler buradayız. Sizlerin verdiği emanete sahip çıkarak, şehrimizi yönetmeye çalışıyoruz. Gücümüzü sizden aldığımızı belirtmek isterim. Yüzünüzde ki tebessüm eksilmemesi için, ekip arkadaşlarımızla beraber tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinin yanı sıra hedeflerinin 2023 olduğunu belirterek,

"Kandıra'da su problemini çok şükür aştık. Şebekelerimizi ve kanalizasyonlarımız da yenileyerek eksiklikleri tamamlıyoruz. Daha önce ki yıllarda bitirdiğimiz birçok köyümüz vardı. Görülen eksiklileri de planlayarak yatırım programımıza alıyoruz. 2023 yılına kadar hükümetimizin koyduğu hedef olan Cumhuriyetimizin 100. yılına köylerimizi hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKALIM

 

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'in de köy ziyaretlerinde, "Büyükşehir Belediye Başkanımızla bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ederim. Sizlerin yanında olarak, eksikliklerimizi tamamlamak için bu çalışma gezilerini yapıyoruz" dedi. Kandıra'nın Duraklar köyünde Başkan Karaosmanoğlu, " Demokrasilerin olmadığı yerlerde maalesef sandık yok. Ülkemizin etrafındaki komşularda huzur yok ve güvenlik de yok. Ancak bizim vatanımızda hem istikrar hem de huzur var. Hürriyetlerimiz ve özgürlüklerimiz su ve hava kadar önemlidir. Düşünce ve fikir özgürlüğünün en yoğun yaşandığı ülkelerden bir tanesi bizim ülkemizdir. Ancak bu kimseye değerlerimize ve kişilere hakaret etme özgürlüğü tanımaz. Bunun yanı sıra devletimizi yıkmak isteyen iç ve dış düşmanlara da fırsat vermeyeceğiz. Cumhuriyetimize ve demokrasimize sizlerle birlikte sahip çıkacağız" açıklamasını yaptı.

 

SANDIĞA SAHİP ÇIKIN

 

Başkan Karaosmanoğlu köy ziyaretlerin de milletvekilliği seçimlerine de değinerek, "Haziran seçimleri ülkemizin çok önemlidir. Hükümetimizin dışında kalan partiler, ülkeye hizmet etmek için siyaset yapmıyorlar. Proje bakımdan üretkenlikleri yok denecek kadar az. Halktan uzak siyaset yaptıklarını da görüyoruz. Genel seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli. Elbette vatandaşımızın tercihine bizim saygımız var. Demokrasilerin kültüründe de bu vardır. Bize oy vermiş vermemiş her vatandaşımızın hizmetini yapmak için büyük gayret içinde oluyoruz. Tüm imkanlarımızı halkımızın hizmetine verimli sunmak başlıca görevimiz. Önceliklerimizi belirleyerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Sizin verdiğiniz vergilerle bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bu emanete gözümüz gibi bakıyoruz. Sizlerden istediğimiz milletvekilliği seçimlerinde sandığa gitmeniz oyunu kullanmanız ve ona sahip çıkmanızdır" dedi.

 

BEREKETLİ VE HUZURLU TOPRAKLARDAYIZ

 

Köy ziyaretlerinde vatandaşın ikramları da dikkatler kaçmadı. Manda yoğurdu, pide ve taze sütten oluşan menülerin köylümüzün bereketli emeğinden çıktığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Bakın şuan bu nimetleri bulamayan milyonlarca Müslüman kardeşimiz var. Bereketli ve huzurlu topraklarımızda çok şükür bu nimetlere kavuşabiliyoruz. Sizler bu nimetleri nasıl bizlerle paylaştıysanız, devletimizde mazlum halklara elini uzatıyor. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız İslam ve Türk coğrafyasında zor duruma düşmüş milletlere sahip çıkıyor. Su ve yemek bulamayan, doktor göremeyen kardeşlerimize sizlerin ellerinizi ve sıcaklığınızı ulaştırıyor. O insanlar sizler dua ediyor. Hükümetimiz ve ülkemiz o insanların umudu durumda. Bunun için bu genel seçimlerin birde bu şekilde önemi var" sözlerini dile getirdi.

 

 

BÜYÜKŞEHİR VE KANDIRA SİZLER İÇİN ÇALIŞIYOR

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu çalışma ziyareti için gittiği Kandıra'nın köylerinde, " Büyükşehir ve Kandıra Belediyemiz sizler için çalışıyor. Uyumlu çalışmanın bereketini görüyoruz. Belediye Başkanımız Ünal Köken gayretli biçimde çalışıyor. Ekibimizle birlikte Kandıra'da ilçe belediyemizle güzel hizmetler yapacağız" dedi.

 

BAŞKAN KÖY FIRININA PİDE ATTI

 

Kandıra'nın Esentepe köyün de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan fırına yerel mancarlı pideyi atan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra da misafirlere ve köylülere ikram etti. Büyükşehir Belediyesi olarak eser ürettiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Avrupa'nın köyleri ne kadar güzelse, bizim köylerimizde oralardan daha iyi olacak. Bizim hedefiz budur. Hükümetimizle birlikte büyük hedeflere doğru gidiyoruz. Bizim ecdadımız her yere hizmet götürdü. Kimseye ayrımcılık yapmadı, bizde yapmıyoruz. Kimsenin diline, kültürüne, dinine ve yaşayışına karışmadan hizmetlerimize devam ediyoruz" diye konuştu.

 

NAMAZGAH BARAJI BÜYÜK BİR ESERDİR

 

Kandıra'nın köylerine gerçekleştirdiği ziyarette gittiği köylerde yapılan hizmetleri de anlatan Başkan Karaosmanoğlu Namazgah barajı için, "Kandıra'mıza kazandırdığımız en büyük eserlerden birisi barajımızdır. İlçemizin ve köylerimizin su problemini bu eserle ortadan kaldırdık. Gerek tarımsal sulama gerek evsel ihtiyaçların karşılanmasında bu projemiz büyük bir eser olmuştur. Suyumuzun 24 saat akması ve arıtılmış suyumuzun tüm ilçemizin insanına ulaştırmak en büyük hedefimizdi. Şimdi de bazı köylerimizde eksik kaldığımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamaya gayret ediyoruz" açıklamasını yaptı.

 

VATANDAŞIMIZA YAPAMAYACAĞIMIZ SÖZÜ VERMİYORUZ

 

İlkeli siyaset ve belediyecilik hizmetlerini yaptıklarını ziyaretlerde söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Vatandaşımızı hiçbir zaman kandırmadık. Bu davranış inancımıza göre zaten yanlış olmakla birlikte bize de yakışmaz. Çok şükür yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Eski tarz siyasetçilerin verdiği sözle yapılan politika çok geride kaldı. Böyle siyasi anlayış, AK Parti siyasetinde yer almaz. Halkımıza yarışır köyler inşa etme çabasındayız. Borçlanmadan kendi imkanlarımızla artık hizmetlerimizi yapıyoruz" dedi. Başkan Karaosmanoğlu bazı köylerde yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını da denetledi. Vatandaşlardan gelen talepleri dikkatli dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, hizmet noktasında gelen teşekkürlerden de memnun kaldı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca köylümüzün 24 saat hizmetindeyiz vurgusunu da yapmayı ihmal etmedi.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817