Başkan Bulut; “24 Haziran Dönüm Noktası Olacak”

Kent Meydanı’nda Etkinlikler

Ramazan ayı boyunca her akşam iftardan sonra Kent Meydanı’nda çayhane etkinlikleri düzenleyen Derince Belediyesi’nin bu uygulamasından vatandaşlar son derece memnun. Her akşam iftarın hemen ardından Kent Meydanı’na gelen Derinceliler, burada tasavvuf müziği dinletisi eşliğinde çaylarını yudumlayarak, sohbet etme imkanı buluyor. 24 Haziran seçimlerinin yaklaşması ile birlikte Kent Meydanı’nda bir taraftan siyasi partiler de çalışmalarını sürdürmeye başladı.

Hepimize Görevler Düşüyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Kent Meydanı’na giderek ziyaretlerde bulundu. Alandaki AK Parti ve MHP çalışma stantlarını ziyaret eden Başkan Bulut, “24 Haziran ülkemiz için, yarınlarımız için yeni bir dönüm noktası olacak. Daha güçlü, daha huzurlu ve daha özgür bir Türkiye için hepimize görevler düşüyor” dedi. MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca da ziyaret için konuklarına teşekkürlerini ileterek, Cumhur İttifakı’nın seçimden zaferle ayrılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817