banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Bulut; “ Bu Vatan Bu Bayrak Hepimizin”
 STK’lardan Başkan Bulut’a ziyaret

Türk Kızılay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek, yönetim kurulu üyeleri Şengül Karagöz, İbrahim Pay, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Mayıs Lisesi Okul Müdürü Osman Yalnız, okul aile birliği, Fatih Mahalle Muhtarı Şenay Mengünoğul, S.S 5 No'lu Şehir İçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Öztürk, Derince Otobüsçüler Başkanı Niyazi Yağız, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve Derince Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Durmuş Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan Başkan Bulut, “Sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin içeride ve dışarıda nasıl bir mücadele verdiğini hep birlikte görüyor ve yaşıyoruz. Bu anlamda STK’larımıza da büyük görevler düşüyor. Vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için çalışmalarımıza tüm gayretimizle devam etmeliyiz” dedi.

 

“Yaşananlardan ders çıkarmalıyız”

İslam coğrafyasında gelinen noktanın en ince ayrıntısına kadar analiz edilmesi gerektiğini belirten Başkan Bulut, “Yaşanan hain terör olaylarından ders çıkarmalıyız. Milletimiz artık ülkemize yapılan bu saldırıların arkasında kimin olduğunu açıkça görüyor. Türkiye eski Türkiye değil. Artık hiçbir düşman gücüne geçit vermeyeceğiz. Allah’ın izniyle devletimizin üstün mücadelesiyle terörün kökünü kurutacağız. Ülkemiz bugün Suriye’de, Irak’ta yaşanan hadiselerin hedefinde. Bunun bilincinde olmalıyız. Oynanan oyunları ancak birlik olursak bertaraf edebiliriz. Düşmanlarımız karşısında dimdik ayakta durarak ülkemizin ilerlemesi ve büyümesi için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu noktada sivil toplum kuruluşlarımız da gerekli çalışmaları yaparak halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu bilinç doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmeli. Çünkü günümüzde şeffaf yönetim anlayışıyla ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi hep birlikte yönetiyoruz. Bu vatan, bu bayrak hepimizin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826