Başkan Bulut; “Çenesuyu hepimizin ortak değeri”

 

KOÜ öğrencileri konuk oldu

Evliya Çelebi'nin "Ab-ı Hayat" olarak betimlediği rivayet edilen Çenesuyu, son dönemde Derince Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Bir yandan yeni makine alımı, diğer taraftan fabrikadaki kapasite artışı ile birlikte büyüyen ve pazar payını arttıran Çenesuyu A.Ş.’deki bu değişim, toplumun tüm kesimlerinin dikkatini çekiyor. Bu bağlamda Çenesuyu A.Ş.’yi halka daha iyi tanıtmak, STK’ları ve okulları bilgilendirme amacıyla düzenlenen programlarda tesisin son konukları Kocaeli Üniversitesi öğrencileri oldu. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Tamer Üçüncü, İshak Peynirci ve 3. sınıf öğrencileri, uygulama dersi kapsamında konuk oldukları Çenesuyu’nda incelemelerde bulundu.

 

Derince’nin en önemli markası

Burada KOÜ’lü öğrencileri konuk eden Başkan Bulut, Çenesuyu’nun ilçenin dünyaya açılan en önemli markası olduğunu belirterek, “Çenesuyu fabrikamızdaki yatırımların ve üretim aşamasının halkımıza tanıtılması noktasında siz öğrencilerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Çenesuyu, hepimizin bütün Kocaeli’nin ortak bir değeri. Biz yaptığımız yatırımlarla bu değerin hak ettiği daha üst noktalara gelmesi için uğraşıyoruz. Günümüzde Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar, Malta ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne su ihracatımız var. İngiltere’ye su ihraç etme noktasında da pazar çalışmalarımız sürüyor” dedi. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri de Başkan Bulut’a teşekkür ederek Çenesuyu’nun tanıtımı noktasında kendilerinin de katkı sunacağını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817