banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Bulut; "Çocuklarımızın Geleceği İçin Çalışıyoruz"

Atatürk Anaokulu ve Piri Reis Ortaokulu

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçede eğitim veren çeşitli okulların temsilcileri ve eğitim camiasını konuk etmeye devam ediyor. Başkan Bulut’un misafirleri arasında bu kez Derince Atatürk Anaokulu ve Piri Reis Ortaokulu’nun öğretmen ve öğrencileri vardı. Başkan Bulut’u ilk ziyaret edenler Atatürk Anaokulu Müdürü Zehra Genç, müdür yardımcısı Demet Eminçe, öğrenciler Melike Ayvazoğlu, Fadime Güneş ve Derya Genç Arayıcı oldu. Daha temiz bir çevre temasıyla hayata geçirdikleri ‘Benim Elimde’ projesi ile Derince’de ilk, Kocaeli’de ise üçüncü yeşil bayrak alan okul olduklarını belirten Anaokulu Müdürü Zehra Genç, desteklerinden dolayı Başkan Bulut’a teşekkür etti.

Başkan Bulut’a Plaket Takdim Ettiler

Başkan Bulut’un eğitim camiasından ikinci konukları ise Derince Piri Reis Ortaokulu Müdürü Fazlı Cengiz, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Özdemir ve okul aile birliği yöneticileri oldu. Ziyarette Başkan Bulut’a okula olan katkıları nedeniyle teşekkür eden Pirireis Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Özdemir, plaket takdiminde bulundu. Her zaman eğitim camiasının yanında olduklarını söyleyen Başkan Bulut, “İlçemizde eğitim veren kurumlarımızın hem eğitici faaliyetlerine hem de okullarımızın fiziksel eksikliklerinin giderilmesine yardımcı oluyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751