banner2779
banner2752
banner2750

Başkan BuluT; “Derince’miz İçin Çalışıyoruz”

Yeni Emniyet Müdüründen Ziyaret

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan atamalar sonucunda Derince İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Öner Bahçekapılı, Ardahan’a atanmış yerine ise İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş göreve başlamıştı. Derince’nin yeni emniyet müdürü Ali Fuat Aktaş, görevi devraldıktan sonra nezaket ziyaretleri kapsamında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un konuğu oldu. Kendisini ziyaret eden Aktaş’a başarılar dileyen Başkan Bulut, Derince Beleyesi olarak her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını ifade etti. İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş da ilçeye kazandırdığı hizmetler nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür etti.

Er Meydanı Açılışa Hazır

Başkan Bulut, ayrıca Eylül ayı içerisinde İshakçılar’da yapılacak olan güreşler öncesinde bölge sakinlerini ağırladı. Çavuşlu Mahalle Muhtarı Eyüp Özcan ve Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit ile birlikte güreş camiasının önde gelen isimlerinin de yer aldığı sohbette Başkan Bulut, bu yılki güreşlerin şenlik havasında geçeceğini söyledi. 5 bin kişi kapasiteli Er Meydanı’nın güreşlerle birlikte açılacağını ifade eden Başkan Bulut, “Hizmete sunduğumuz projelerimizle Derince’miz için çalışıyoruz. İnanıyorum ki Er Meydanı’mızın açılışını yapacağımız bu sezonki Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri, ülkemizde ses getirecek” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751