banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Bulut; "Derince’nin Geleceğine Birlikte İmza Attık"


 

Kentin Dinamikleri ile Bir Araya Geliyor

Hayata geçirdiği projelerle Derince'yi herkesin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent haline getiren Başkan Bulut, toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geride kalan dört yıllık süreçte ilçeye kazandırdığı projeleri belirlerken istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yaptığı rutin toplantılarda kentin dinamikleri ile bir araya geliyor. Başkan Bulut, son olarak Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda ilçedeki muhtarlar, hemşehri ve yöre derneklerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Derince’yi Marka Kent Haline Getirdik

İlçede hizmete sunulan projelerin değerlendirildiği ve yeni fikirlerin ortaya çıktığı toplantıların önemine değinen Başkan Bulut, “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda hem sorunlarımızı tespit edip, hem de yeni projelerimizi geliştirme imkanı buluyoruz. Bugüne kadar hizmete sunduğumuz eserlerimizde sizlerin de imzası var. Derince’nin geleceğine hep birlikte imza attık. Kentimizin yararına olan fikirlere sonuna kadar açığız. Hizmete sunduğumuz ve yapımı devam eden projelerimizle birlikte Derince’mize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751