banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BULUT EYŞAN ÖZECİK’İ KUTLADI
 Ödülünü Başbakan’ın elinden aldı

Gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak, tarih şuurunun toplumda yerleşmesini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen “Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması” ülke çapında büyük ilgi görmüştü. “Çanakkale ve Sarıkamış’ın 100. Yılında 100 Bin Mektup” sloganıyla düzenlenen bu yılki yarışmaya 522 bin 190 başvuru gerçekleşirken, üç etapta yapılan değerlendirmeler neticesinde Derinceli Eyşan Özecik 15-18 yaş kategorisinde birinciliği ulaşmayı başarmıştı. Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi olan Eyşan Özecik, ödülünü ise düzenlenen törenle Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden alarak çok büyük bir onurun sahibi olmuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen bu önemli yarışmayı kazanarak birinciliği Derince’ye getiren Eyşan Özecik, bu kez kendisini tebrik etmek isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un konuğu oldu.

 

Bisikletle ödüllendirildi

Aynı zamanda Derince Belediye Meclis Üyesi olan dedesi Yasin Özecik ve babası Muhammed Özecik ile birlikte Başkan Bulut’u ziyaret eden Eyşan Özecik, mektubu yazarken hissettikleri ve sonrasında yaşanan süreçle ilgili duygularını aktardı. Eyşan Özecik’i başarısından dolayı tebrik eden Başkan Bulut ise yaptığı konuşmada “Milli ve manevi değerlerimize vurgu yapan bu mektubu yazdığı için başta Eyşan kızımızı, onu yetiştiren ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Kendisi elde ettiği bu dereceyle ilçemizi gururlandırmıştır. Hayatının geri kalan bölümünde de bu başarılarının devamını temenni ediyorum. Biz de bu başarısının karşılığında kendisini bir nebze de olsa ödüllendirmek istedik” dedi. Derince Belediye Meclis Üyesi Yasin Özecik de Başkan Bulut’a bu nazik jesti için teşekkür ederek, torunuyla gurur duyduğunu ifade etti.

 

BİRLİKTE: Derince Belediye Meclis Üyesi olan dedesi Yasin Özecik ve babası Muhammed Özecik ile birlikte Başkan Bulut’u ziyaret eden Eyşan Özecik, mektubu yazarken yaşadığı duyguları aktardı.

 

BİSİKLET: Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması”nı kazanarak Türkiye birincisi olan Eyşan Özecik’i bisikletle ödüllendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826