Başkan bulut; “Gazilerimiz başımızın tacıdır”
 Başkan Bulut’a teşekkür ziyareti

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez makamında Derinceli muharip gaziler Mümin Olca, Şakir Ergüney, İsmail Hakkı Tosun, Halil İbrahim Gezgin, Fahri Kaya, Ayhan Kutlu, Ahmet Kuş, Fevzi Silek ve Cavit Nalbant ile bir araya geldi. Ziyarette söz alan Kocaeli Muharip Gaziler Derneği eski Şube Başkanı Mümin Olca, gazilerin taleplerine yönelik yaklaşım ve hizmetlerinden dolayı Başkan Bulut’a teşekkür etti.


“Burada olmanız bize güç veriyor”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin’in de hazır bulunduğu ziyarette konuklarına teşekkür eden Başkan Bulut, “Gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Bugün yurdumuzda huzur içerisinde yaşıyorsak bunu gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz. Sizlerin burada olmanız bize güç veriyor. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak yine de haklarını ödeyemeyiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817