Başkan Bulut; "Geleceğimiz için çalışmaya devam ediyoruz"

7 Kulvarlı ve 25 Metre Uzunluğunda

Dört yıllık hizmet sürecinde ilçeye birbirinden önemli vizyon projeler kazandıran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un imzasını taşıyan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yavuz Sultan Mahallesi’ne inşa edilen Kapalı Yüzme Havuzu, bugüne kadar on binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Yarı olimpik olarak inşa edilen yüzme havuzu, 7 kulvarlı ve 25 metre uzunluğunda bir parkura sahip. Özellikle çocuklar, gençler ve hanımlar tarafından büyük ilgi gören Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, kente değer katan eserler arasında yer alıyor. Derince’deki sportif gelişime katkıda bulunan tesis, bünyesinde yer alan çocuk eğitim havuzu, kondisyon merkezi, fitness salonu, cimnastik salonu, etüt odası, ofisler ve kafeterya gibi sosyal donatılarıyla çok amaçlı olarak hizmet veriyor.  Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’na gelen vatandaşlar burada yüzme sporunun dışında cimnastik, step-aerobik, plates gibi farklı branşlarda spor yapabiliyor.

Modern Sistemle İnşa Edildi

24 Haziran seçimleri öncesinde Derince’ye bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da yüzme eğitimlerinin devam ettiği Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Milletvekili Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz ve teşkilat mensupları hazır bulundu. Son derece modern bir sistemle inşa edilen Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nun örnek teşkil etmesi gerektiğini belirten AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en önemli unsuru olan spora teşvik edici bu tür tesisler bizim için çok önemli. Derince ilçemizde hizmet veren Kapalı Yüzme Havuzu farklı branşlarda gösterdiği faaliyetlerle örnek niteliğinde” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptıkları tüm projelerin ilçe halkının mutluluğu için olduklarını ifade ederek “Gençlerimiz ve geleceğimiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817