banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Bulut: “Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz”

9 Aralık’ta Birlik ve Beraberlik Konseri

Sivil toplum kuruluşları ile istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu bağlamda ilçedeki kurum ve kuruluşlar ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Başkan Bulut bu kez makamında Ülkü Ocakları ve KİHMED’den gelen konukları ile bir araya geldi. Başkan Bulut’u ziyaret eden Ülkü Ocakları Derince Şube Başkanı Burak Dolan, 9 Aralık Pazar günü Derince Kapalı Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak olan Birlik ve Beraberlik Konseri ile ilgili bilgi vererek, davetiyesini takdim etti. Başkan Bulut da, Burak Dolan’a daveti için teşekkür ederek Ülkü Ocakları yönetimine faaliyetlerinde başarılar diledi. 

STK’larımız En Önemli Dinamiklerimiz

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, STK buluşmaları kapsamında Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) yönetimini de ağırladı. KİHMED Başkanı Sabahattin Yamak ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Sarısüleyman, Nebi Karakoyun, Hüseyin Parlak, Cumhur Kadıoğlu, Mahmut Kıldize, Naci Kazak, Refik Göğercin, Furkan Talu, Yusuf Yüksel ve Şener Meral ile bir araya gelen Başkan Bulut, “Toplumumuzun en önemli dinamikleri arasında yer alan STK’larımızla her zaman gönül birliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Eğitime yönelik başarılı çalışmalarını taktir ettiğimiz KİHMED yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi. KİHMED Başkanı Sabahattin Yamak da STK’lara olan katkıları ve hizmete sunduğu projeler dolayısıyla Başkan Bulut’a teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751