Başkan Bulut halkla iç içe

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, geçtiğimiz gün katıldığı bir açılışın ardından Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Yeşil Camii’nde vatandaşlarla sohbet etti.

Göreve geldiği günden beri halka hizmet etmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut halkla sık sık bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Başkan Bulut, bir yandan hayata geçireceği projeler için gün sayarken bir yandan da cemiyetlere ve açılışlara katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor. Geçtiğimiz gün bir açılışa katılan Derinde Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, açılışın ardından Sırrıpaşa Mahallesi’nde bulunan Yeşil Camii’nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve İlçe Başkanı Ahmet Ark ile birlikte vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Camii bahçesinde Başkan Bulut ile sohbet etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Derince Belediyesi’nin çalışmalarından dolayı Bulut’a teşekkür etti.

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817