banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Bulut; "Hedefimiz Daha Güçlü Bir Türkiye"

Başkan Bulut Esnafları Ziyaret Etti

24 Haziran seçimleri öncesi siyasi partiler çalışmalarını hızlandırırken Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da beraberinde AK Parti Derince İlçe Teşkilatı yöneticileri ile birlikte Denizciler Caddesi’nde yer alan esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerinde esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bulut, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Ülkemizde yeni bir yönetim modelinin hayata geçeceği 24 Haziran seçimleri büyük önem arz ediyor. Hedefimizi güçlü meclis, güçlü cumhurbaşkanı ve daha güçlü bir Türkiye” dedi.

Uyum İçerisinde Çalışıyoruz

Seçim sürecinde herkese büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Başkan Bulut, “Meclis ve cumhurbaşkanı ne kadar ahenk içinde çalışırsa ülkemiz de o kadar kazanacaktır. Biz de yerel yönetimler olarak bu uyumla birlikte sizlere kalıcı eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Derince Belediyesi olarak, bugüne dek gerek Büyükşehir belediyemiz gerekse merkezi hükümetimiz ile uyum içerisinde çalışarak hizmete sunduğumuz projelerimiz ortada. Biz millet olarak her daim bir olduğumuz birlik olduğumuz müddetçe ülkemiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751