banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BULUT, İSU MÜTEAHHİDİNİ KOVDU..!


Derince halkının mağdur edilmesine daha fazla tahammül edemediklerini vurgulayan Başkan Bulut, İSU ile birlikte yeni ve daha hızlı bir planlama ile çalışmaların devam edeceğini söyledi

Daha Önce Uyarılmıştı

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte Derince genelinde gerçekleştirdiği 200 milyonluk yatırım kapsamında ilçedeki çalışmalar devam ediyor. Başkan Bulut, Çenedağ ve Sırrıpaşa mahallelerinde yoğunlaşan altyapı çalışmalarının yavaş ilerlemesinden dolayı daha önce İSU yetkilileri ve müteahhit firmayı uyarmıştı. Bilindiği gibi Başkan Bulut, müteahhitten altyapı çalışmalarının bayrama kadar biteceğinin sözünü almıştı. Ancak İSU müteahhidi bu sözünü yerine getirmeyip çalışmaları da istenen düzeyde hızlandıramayınca Başkan Bulut, gerekli adımı attı. Önceki gün İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan Bulut, bu toplantıda İSU müteahhidini ilçeden kovduğunu açıkladı.

Halkımızı Mağdur Eden Karşısında Beni Bulur

Önemli bir altyapı ve üstyapı hamlesi başlattıklarını belirten Başkan Bulut, “Altyapı cesaret işidir. Her belediye başkanı kolay kolay altyapı çalışmasına girmeye cesaret edemez. Çünkü altyapı demek yazın toz, toprak, kışın yağmur, çamur demektir. Bundan dolayı gelebilecek bütün tepkileri göze alarak halkımızın sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürdürmeleri için önemli bir adım attık. Derince’nin geleceğini kurtaracak olan altyapı çalışmalarına halkımızdan güç alarak başladık. Çalışmanın başladığı ilk günden beri vatandaşımızdan gelen hiçbir şikayeti göz ardı etmedik. Karşılaştığımız her sıkıntıda İSU yetkililerini ve müteahhit firmayı uyardık.

Sağlık: Hedefimiz Kasım Ayı

Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızı mağdur etmeden, en hızlı bir şekilde çözüm üretmek. Gelinen noktada sıkıntıların devam etmesi nedeniyle müteahhit firmanın işine son verdik. Halkımızı mağdur eden karşısında bizi bulur demiştik ve şimdi gereğini yaptık. Biz bunu söylerken de birileri laf ürettiğimizi iddia etmişti. Bundan sonrası için İSU ile koordineli bir şekilde çalışarak yeni bir planlama yapacağız.” dedi. Derince Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen buluşmada İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, yeni ve daha hızlı bir yol haritasıyla altyapı ve üstyapı çalışmalarını Kasım ayında tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751