Başkan Bulut; Milletimize Borçluyuz


Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini geri püskürtmenin birinci yıldönümünü bugün hep birlikte yaşıyoruz. Ne mutlu bize ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusumuza seslenişi sonrası sokağa çıkan milyonlarca cesur yürek, bu millet ve bu ülke üzerinde kirli emelleri olan hainlere fırsat vermedi. O gece halkımızın yazdığı şanlı direniş, Türkiye'de artık yeni bir dönemin kapılarını açtı. Bugün ülkemizde eğer huzur içerisinde yaşıyorsak bunu o gece tankların önüne yatan, silahlara göğsünü siper eden milletimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Millet olarak düşmanlarımıza karşı birlik ve beraberlik içerisinde olarak ülkemizi daha da ileri taşımanın hesaplarını yapmalıyız. Bu vesileyle 15 Temmuz Destanı’nı yazan ve vatanımızı savunurken yaşamını yitiren tüm Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817