BAŞKAN BULUT; "SİYASİ AHLAK ÖZÜR DİLEMENİZİ GEREKTİRİR"

Başkan Bulut, İNGEV’in hatasını kabul edip özür dilemesine rağmen CHP il başkanının Derince’den özür dilememesinin siyasi ahlakla bağdaşmadığını belirtti.

Başkan Bulut konuyla ilgili yazılı açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Cengiz Sarıbay, insan olarak saygı duyduğum bir isim olmasına rağmen ne yazık ki siyaset alanında yetersiz bir kimliğe sahip. Öyle ki Sayın Sarıbay, kentimizdeki gelişmeleri takip etmekten aciz. Sadece önüne konulan metni okuyarak Derince’mizi karalayacağını zannediyor. Daha önce de ifade ettiğim gibi değil Cengiz Sarıbay, hiç kimsenin Derince’yi karalamaya gücünün yetmeyeceğini belirtmek isterim. Son günlerde kamuoyunda yer alan ve bizim defalarca yalan, yanlış bilgiler içerdiğini belirttiğimiz anket konusunda, ilgili firma hatasını kabul etti. Ancak Cengiz Sarıbay bu anket firmasının hatasını kabul ettiğini görmeyecek kadar gündemden uzak. Gelinen noktada Sayın Sarıbay, çıkıp Derincelilerden özür dilemesi gerekirken abuk sabuk eleştirilerine devam ediyor.”

Yaptığınız Suç Duyurusunun da Altında Kalacaksınız

“Kendisine şunu hatırlatmak istiyorum. Dün elinizde gerçek dışı olsa da böyle bir malzeme vardı ve bunu kullandınız. Bugün artık gerçekler ortaya çıktı ve siyasi ahlak özür dilemenizi gerektirir. Ayrıca Cengiz Sarıbay açıklamasında “Kurumun paraları çar çur ediliyor” demiş. Soruyorum kendisine bu kadar mı gözünüz kör, kulağınız sağır? Bugün mütevazı bütçemize rağmen halkımızın hizmetine sunduğumuz Yelken Kafe, Kapalı Yüzme Havuzu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, çalışmaların devam ettiği 1071 Anadolu Kongre Merkezi, Hoca Ahmet Yesevi Camii, Dumlupınar Spor ve Rekreasyon Alanı, Kapalı Pazar, Çenesuyu fabrikasına yapılan 35 milyonluk yatırım ve daha sayamadığım onlarca projemizi görmüyor musunuz? Tüm bunları bilmeden ahkam kesmek ancak sizin siyaset tarzınıza özgü bir durumdur. Bu siyasetle değil belediye almak, muhtarlık kazanmak bile sizin için bir hayalden ibarettir. Sayın Sarıbay’a son olarak şunu hatırlatmak istiyorum. Yaptığınız suç duyurusunun da altında kalıp, bunun için de özür dileyeceksiniz. O suç duyurusunun altında imzası bulunan herkesten kanun önünde tazminat talep edeceğim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817